Sotamuseon uudet sivut avoinna

One Response to “Sotamuseon uudet sivut avoinna

 • kalle lahtinen
  2 vuotta ago

  Tervehdys Teija K

  Ihailin Kässällä Taikakukkiasi, miten suurella taidolla ja taiteelisuudella todella teet noita mosaiikkitöitäsi, gatutis.

  Lehtitiedoista päätellen on teillä taas tulossa uutta laajennusta museoon. Me sotaorvot kävimme teillä toissavuonna tutustumassa kokoelmiin. Erikoisesti minuun vaikutti se miten museokoostueesaa tuotte esille millaista sodan aikana suomalaisten elämä oli ja millä keinoin sodasta selvittiin. -inhimillinen näkemys vaikutti.  Keskustelin puheenjohtajamme Ville Eerolan kanssa teidän museostannekin samalla kun värteerailimme vasta ilmestynytttä kirjaa Kotirintaman lapset.  sen on kirjoittanut lohjalainen HeikkiTiilikainen.  Tuosta johtui mieleen  idea : ehdottaa teille sotalapsien joukkoon voisi vielä lisätä  sotaorvotkin— Nuo Saukkolan miehet:Eerola ja Tiilikainenn olisivat  varsin otettuja  tästä asiasta.   

  Teija hyvä — luovaa inspiraatiota ja kaunista kevättä toivottaa  –

  Kalle   Lahtinen—

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.